Çizik DVD'den Veriler Nasıl Yedeklenir?

 DVD'niz bir DVD oynatıcıda veya bilgisayarda normal bir şekilde oynatılamıyorsa, hasar görmüş veya çizilmiş olduğu kanıtlanmıştır ve DVD'nin okunamamasının ana nedeni çiziklerdir. Taşınabilir ortak sürücüler uzun süredir piyasada olmasına rağmen, birçok kişi hala en sevdikleri ses, video ve kayıtları saklamak için DVD kullanıyor. Ancak, DVD'lerin oksitlenmesinin çok kolay olduğu, uygun şekilde korunmadığı takdirde çizilmelerin ve hasarların, sonunda verileri erişilemez hale getireceği unutulmamalıdır. Neyse ki, bu makalede size hasarlı DVD'den veri yedeklemek için bazı etkili çözümler göstereceğiz.


DVD'nin tamamen hasar görüp görmediği nasıl kontrol edilir?

DVD diskinde toz ve yağ varsa, DVD'nin görünümünü çizebilir. Bu durumda, içten dışa doğru nazikçe silmek ve kurutmak için yalnızca alkole batırılmış bir kağıt havlu kullanmanız gerekir. Veya kirli DVD'yi silmek için pamuklu çubuk üzerine uygun miktarda diş macunu sıkın. Son olarak, normal şekilde okunup okunmadığını test etmek için silinmiş DVD'yi bir DVD oynatıcıya yerleştirin. Kalıcı veri kaybını önlemek için, DVD içeriğini dijital dosyalar olarak yedeklemenizi ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde görüntülemek üzere bilgisayarınızda saklamanızı şiddetle tavsiye ederiz.

DVD'yi güçlük çekmeden nasıl yedekleyebilirim?

Birçok çevrimiçi DVD yazıcı vardır , ancak DVD'leri dijital dosyalara kolay ve hızlı bir şekilde dönüştürmek istiyorsanız, DVD'leri kayıpsız bir şekilde yedeklemenize yardımcı olması için WonderFox DVD Video Converter'ı öneririz. Video formatlarını dönüştürmek, çevrimiçi videoları indirmek, video kalitesini iyileştirmek, videoları düzenlemek gibi kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli özellikler sağlar. Profesyonel ve mükemmel bir kopyalama yazılımı olarak, DVD'yi güvenli bir şekilde yedeklemek için kullanabilirsiniz. DVD bölge koduyla korunmaktadır.

Adım 1: Yazılımı başlatın ve kaynak DVD'yi içe aktarın.

Yazılımı bilgisayarınıza yükleyin ve DVD'nizi programa aktarmak için "DVD yükle" ye tıklayın.

Adım 2: Doğru çıktı formatını seçin ve DVD'de gerekli düzenlemeleri yapın.

Biçim listesine girmek için "Çıktı Biçimi" paneline tıklayın, DVD'yi sayısallaştırmak için ihtiyacınız olan ses ve video biçimini seçin ve ardından gerekirse çözünürlük, bit hızı, en boy oranı gibi DVD parametrelerini ayarlayın.

Adım 3: DVD içeriğini yedeklemeye başlayın.

DVD içeriğini yedeklemeye başlamak için sağ alt köşedeki "Çalıştır" düğmesine tıklayın. Tamamlandığında, yeni dijital dosyayı belirtilen klasörde bulabilirsiniz.



WonderFox DVD Video Converter'ın diğer özellikleri

  • Acemi ve ileri düzey kullanıcılar için uygun temiz ve basit arayüz.
  • Vimeo, Hulu, Daylimotion, Liveleak, Facebook, YouTube, Twitter gibi 300'den fazla siteden videolar indirin.
  • SD videoyu HD videoya dönüştürün.
  • DVD ve videoya altyazı ekleyin.
  • 99 başlıktan ana filmi akıllıca tespit edin.
  • Video dosyalarını MPG, MP4, AVI, WMV, MKV, MOV, M4V, 3GP, MTS, M2TS gibi 300'den fazla çıktı formatına dönüştürün.
  • DVD ve videoyu telefonlar, TV'ler, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, tabletler vb. Dahil olmak üzere dijital cihazlara dönüştürün.
  • DVD ve video dosyalarını kırpma, kırpma, birleştirme, efekt ekleme, döndürme, kesme vb. Gibi çeşitli şekillerde düzenleyin.
  • DVD ve videodan ses dosyalarını ayıklayın.
  • Video dosyalarını toplu olarak, bir seferde 10 adede kadar dönüştürün.
Arama Açıklaması: çizik dvd kurtarma.çizik dvd nasıl düzeltilir.çizik dvd den veri kurtarma.çizik dvd okuma programı.çizik dvd kopyalama programı.çizik dvd kopyalama.dvd çizik giderme.dvd çizik giderici.çizik cd tamiri.cd çizik giderici.çizik cd.çizik disk.dvd çizik giderme programı.cd dvd çizik giderici.çizik dvd kurtarma programı.dvd çizikleri nasıl giderilir,çizik dvd nasıl temizlenir

Yorumlar