Windows 10 Bedava Etkinleştirme Kodu / Ürün Anahtarı 2021

 

Windows 10 Bedava Etkinleştirme CMD (Programsız)

1. Başlat Menüsü’ne tıklayın ve ardından Komut İstemi yazın çıkan sonuçlardan “Komut İstemi” seçeneğine sağ tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır’a tıklayın. Çıkan soruya Evet diyin. Bu yöntem sayesinde programsız etkinleştirme yapabilirsiniz.


2.Komut İstemi’ne “slmgr /ipk yourlicensekey” yazın. (Windows sürümüne göre aşağıdan kopyaladığınız etkinleştirme kodunu da yapıştırın ve tırnak işareti eklemeyin) ve  Enter tuşuna basın.



Windows 10 Etkinleştirme Kodu 2020 Bedava

-Home N: 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM

– Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

– Home Country Specific: PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR

– Home Single Language: 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH

– Professional N: MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9

– Professional: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

– Education N: 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ

– Education: NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2

– Enterprise N: DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4

– Enterprise: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43

3. Etkinleştirme kodunun işleme alınmasına izin verin, işlemin tamamlanmasını biraz bekleyebilirsiniz bu adımda.

4. Bu adımdan sonra bu komutu slmgr /skms kms8.msguides.com yazıyoruz ve entere basıyoruzSizi KMS sunucusuna bağlamaya yarayan koddur.



5. KMS sunucusuna başarıyla bağlandığınızda, “slmgr /ato” komutunu yazın ve entere basın. Bu kod, size Windows’un başarılı bir şekilde etkinleştirildiğini söyleyen bir mesaj gösterecektir.



Windows 10 etkinleştime yollarını bilmeyen kullanıcılır için en kolay çözüm yolunu anlattık, ancak bu adımları yaparken bir sorun yaşıyorsanız, otomatik windows 10 etkinleştirme yolu adımını deneyebilirsiniz.

Windows 10 Etkinleştirme Programsız

1 . Aşağıda verdiğim kodu kopyalayın ve masaüstüne bir yeni metin belgesi oluşturup içine yapıştırın. Bu yöntem sayesinde de programsız etkinleştirme yapabilirsiniz.

@echo off
title Activate Windows 10 ALL versions for FREE!&cls&echo ============================================================================&echo #Project: Activating Microsoft software products for FREE without software&echo ============================================================================&echo.&echo #Supported products:&echo - Windows 10 Home&echo - Windows 10 Home N&echo - Windows 10 Home Single Language&echo - Windows 10 Home Country Specific&echo - Windows 10 Professional&echo - Windows 10 Professional N&echo - Windows 10 Education&echo - Windows 10 Education N&echo - Windows 10 Enterprise&echo - Windows 10 Enterprise N&echo - Windows 10 Enterprise LTSB&echo - Windows 10 Enterprise LTSB N&echo.&echo.&echo ============================================================================&echo Activating your Windows...&cscript //nologo slmgr.vbs /ckms >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /upk >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /cpky >nul&set i=1&wmic os | findstr /I "enterprise" >nul
if %errorlevel% EQU 0 (cscript //nologo slmgr.vbs /ipk NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43 >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4 >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk WNMTR-4C88C-JK8YV-HQ7T2-76DF9 >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk 2F77B-TNFGY-69QQF-B8YKP-D69TJ >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk DCPHK-NFMTC-H88MJ-PFHPY-QJ4BJ >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk QFFDN-GRT3P-VKWWX-X7T3R-8B639 >nul&goto server) else wmic os | findstr /I "home" >nul
if %errorlevel% EQU 0 (cscript //nologo slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR >nul&goto server) else wmic os | findstr /I "education" >nul
if %errorlevel% EQU 0 (cscript //nologo slmgr.vbs /ipk NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2 >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ >nul&goto server) else wmic os | findstr /I "10 pro" >nul
if %errorlevel% EQU 0 (cscript //nologo slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9 >nul&goto server) else (goto notsupported)
:server
if %i%==1 set KMS_Sev=kms7.MSGuides.com
if %i%==2 set KMS_Sev=kms8.MSGuides.com
if %i%==3 set KMS_Sev=kms9.MSGuides.com
if %i%==4 goto notsupported
cscript //nologo slmgr.vbs /skms %KMS_Sev%:1688 >nul&echo ============================================================================&echo.&echo.
cscript //nologo slmgr.vbs /ato | find /i "successfully" && (echo.&echo ============================================================================&echo.&echo #My official blog: MSGuides.com&echo.&echo #How it works: bit.ly/kms-server&echo.&echo #Please feel free to contact me at msguides.com@gmail.com if you have any questions or concerns.&echo.&echo #Please consider supporting this project: donate.msguides.com&echo #Your support is helping me keep my servers running everyday!&echo.&echo ============================================================================&choice /n /c YN /m "Would you like to visit my blog [Y,N]?" & if errorlevel 2 exit) || (echo The connection to my KMS server failed! Trying to connect to another one... & echo Please wait... & echo. & echo. & set /a i+=1 & goto server)
explorer "http://MSGuides.com"&goto halt
:notsupported
echo ============================================================================&echo.&echo Sorry! Your version is not supported.&echo.
:halt
pause >nul

3 . Yeni metin belgesinin ismini ActivateWindows10.cmd olarak değiştirin. Dosya uzantısını Txt değil, Cmd olarak kaydettiğinizden emin olun, aksi takdirde çalışmaz ve normal bir metin dosyası olarak açılır.

4 . Şimdi bu dosyayı kayıt ettikten sonra sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır’a tıklayın. Daha sonra CMD dosyası başlatılır ve bazı kodlar otomatik olarak yürütür.

5 . Bu kod sizi KMS sunucusuna bağlayana kadar bir süre bekleyeceksiniz ve işlem tamamlandığında Windows 10 otomatik olarak etkinleştirme işleminiz tamamlanacak.

Bu kadar basit, otomatik olarak ve bir ürün anahtarı satın almadan Win 10 etkinleştirme işlemini başarıyla tamamladınız. Windows 10 etkinleştirme yolları içinde en iyi ve en yeni yöntemdir.

KMSPico Program ile Windows 10 Etkinleştirme

KMSPico programı bütün Windows sürümleri etkinleştirme işlemi için işe yarar. Antivirüs programınız virüs olduğunu söyleyebilir, ancak zararlı bir yazılım değildir.Bu yüzden bu uyarıları görmezden gelmeniz gerekiyor çünkü bu program virüs içermez ve kullanırken hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.

İnternete bağlanmadan çalışır ve aktivasyon için bir internet bağlantınız olması gerekmez, ayrıca bilgisayarınızda çok fazla yer kaplamayan bir windows 10 etkinleştirme programı.

Bu windows etkinleştirme programı, etkinleştirme işleminden sonra kaldırılabilir. 

Bu yazılımı indirmek ve program kullanarak Windows’u etkinleştirmek istiyorsanız, şu bağlantıya gidin: Windows 10 için KMSpico Activator

Yorumlar

  1. tesekkürler komut isteminden yaptım oldu.durum farkedilirse yenidenmi aynı adımları uygulayacağız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır olmazsa bunu girin: NRG8B-VKK3Q-CXVCJ-9G2XF-6Q84J Windows 10 Pro for Workstations

      Sil
    2. hocam bende bu lisansı girdim
      windowsun bu kopyası kullanılamaz diye bilgi geldi rica etsem aktif ürün lisansı gönderirmisiniz.

      Sil
    3. Windows 10 Bedava Etkinleştirme Kodu / Ürün Anahtarı 2021 >>>>> Download Now

      >>>>> Download Full

      Windows 10 Bedava Etkinleştirme Kodu / Ürün Anahtarı 2021 >>>>> Download LINK

      >>>>> Download Now

      Windows 10 Bedava Etkinleştirme Kodu / Ürün Anahtarı 2021 >>>>> Download Full

      >>>>> Download LINK gk

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. bu bilgisayara gir boşluğa sağ tıkla özelliklere gir altta etkinleştirildi yazıyosa sıkıntı yok ama yamıyosa bir çok kez dene yada eski yöntemi yap

      Sil
  5. Sorry your version is not supported diyor. İnternette bulduğum çoğu yolu denedim hepsinde farklı bir hata ile karşılaştım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler yaptım oldu

    YanıtlaSil
  7. hocam olmuyor cözüm söyleyin

    YanıtlaSil
  8. Windows 10 Bedava Etkinleştirme Kodu / Ürün Anahtarı 2021 >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Windows 10 Bedava Etkinleştirme Kodu / Ürün Anahtarı 2021 >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Windows 10 Bedava Etkinleştirme Kodu / Ürün Anahtarı 2021 >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil
  9. Sayenizde windows 10 u etkinleştirdim teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder