PUBG Godzilla için uyarlanıyor, yeni silahlar geliyor


Dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından biri olan PUBG Mobile yakın zamanda Godzilla filmine uyarlanmış bir şekilde bazı ülkelerdeki oyunculara sunulacak. Peki, PUBG Godzilla 2 uyarlaması nasıl olacak? PUBG Mobile tema değişiminde neler olacak?

PUBG Godzilla 2 filmine özel bir şekilde tasarlanacak!

31 Mayıs tarihinde vizyona girecek Godzilla 2: Canavarlar Kralı filmi, daha önce görmediğimiz bir şekilde PUBG Mobile oyununa uyarlanacak. İnsanların canavarla mücadelesini anlatan Godzilla 2: Canavarlar Kralı filminin senaryosundaki parçalar PUBG Mobile oyununda da görülecek.

PUBG Mobile oyununu bununla bağlantı olarak yeni kostümlere ve diğer ekipmanlara ev sahipliği yapması bekleniyor. Örneğin Godzilla 2: Canavarlar Kralı filminde gördüğümüz oyuncuların kostümleri ya da kullandığı silahlar bir süreliğine PUBG Mobile‘da da bulunacak.
PUBG oyuncularını sevindirecek bu durumun, oyunu daha eğlenceli bir hale getirmesi beklentiler arasında yer alıyor. Tabi, PUBG Mobile Godzilla 2 modunun bütün ülkelerde aktif olup olmayacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Çin’in kesinlike içerisinde bulunduğu bu ülkelerin arasında Türkiye yer alır mı, bilinmiyor. Ancak Türkiye’de de bu uyarlamayı görme ihtimalimiz epey bir yüksek.

Yorumlar